DSC_0032

Potrawy milosci….

Do poczytania dla Was przed Swietami. Pamietajcie o Magii gdy bedziecie gotowac i piec na Boze Narodzenie.

Znalazlam moj stary artykul z 2011 r w internecie. Wtedy pisalam horoskopy dla wp.pl.

Potrawy miłości

Agga Soyala | 2011-10-06 (13:04) | 9 opinie

  A A A

Potrawy miłości Często droga do serca prowadzi przez żołądek i aby uzyskać zamierzony cel dodaj do jedzenia trochę magii

Jedną z podstawowych czynności życiowych człowieka jest jedzenie. Nie każdy jednak wie, jakie potrawy i przyprawy mogą pomóc nam w miłości.
Sztuką jest przygotować posiłek tak, by wyglądał i smakował apetycznie. Często droga do serca prowadzi przez żołądek i aby uzyskać zamierzony cel dodaj do jedzenia trochę magii.
Najważniejsze jest to, aby potrawy gotować z miłością. Oczywiście wygląd kuchni też ma wpływ na jakość gotowanych potraw. Pomieszczenie powinno być przepełnione szacunkie m i duchowością aby potrawy przepełnione były pozytywną energią. W tym celu należy zastosować poniższe wskazówki
1. Aby podkreślić naturalnie występujące wibracje posiłków i napojów dodajemy do nich kilka kropel esencji kwiatowych. Zawierają one wibrację – wzór energetyczny rośliny, który pomaga dostosować się do indywidualnych energii danego człowieka.
Oto przykłady:
Buk – wzrost tolerancji
Cykoria – zmiejszenie zaborczości
Dąb – wzrost wytrzymałości
Dzika róża – wzrost zainteresowania
Śliwa wiśniowa – zmniejszenie strachu
Wierzba – zmniejszenie gniewu
Wrzos – zmniejszenie egotyzmu
2. Wybieraj składniki o kolorach pobobnych z twoimi celami
3. Stosuj dużo ziół bo mają magiczną moc. Trzeba jednak uważać aby ich aromat nie przyćmił smaku potraw
4. Wybieraj składniki potraw o magicznej mocy.Łącz ze sobą te, które najlepiej odpowiadają twoim zamierzeniom.
5. Znaczenie ma też liczba dań i wykorzystanych składników.
6. Składniki mieszaj zgodnie z ruchem wskazówek zegara, aby przepełnić je pozytywną energią.
7. Podczas gotowania myśl o swom zamierzonym celu.
8. Gotuj z radością i miłością.

Milej Nocy !!! Wasza Agga Soyala

 

Tags: No tags

9 komentarzy

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *